Dierenhokken

Bij dierenhokken zijn er drie groepen waar wij rekening mee houden: Het dier, De gebruiker, en De toepassing. Wij zien vaak kooien waar er niet op alle drie de vlakken gelet is. Natuurlijk moet het dier er optimaal in verblijven, maar moet het voor de gebruiker ook aansluiten op de manier waarop die hem gebruikt.

Bij de montage van de verschillende dierenhokken, gaan wij dan ook niet uit van standaard manieren en materialen die voorhanden zijn, maar houden we altijd rekening met de manier waarop het gebruikt wordt, waar het gebruikt word, en ook hoe het gebruikt wordt. De een wil een hok voor in de auto met antisliplaag aan de onderzijde bijvoorbeeld, de ander wil dat juist opgelost hebben met wielen met een blokkeerstand. Het is maar net wat de gebruiker zelf fijn vindt!

Door een doelgericht gesprek met de juiste vragen weten wij al heel snel wat u makkelijk vind, en waar u baat bij kan hebben, en juist deze persoonlijke benadering, met aandacht voor persoonlijke wensen maken dat uw kooi net even anders is, en in gebruik door de jaren heen als veel prettiger wordt ervaren. Voor u, voor uw dier, en vooral ook in het dagelijkse gebruik. Want niets is zo erg als een hok met in het gebruik telkens weer die kleine ergernissen!